Het lidmaatschap van de Huurdersbelangenvereniging is echt wel belangrijk, en voor het bedrag hoeft u het niet te laten......wat is nou € 0.45 per maand???

Hoe meer leden wij hebben des te meer inzicht wij krijgen in het woon- en leefgenot van de huurders van Vallei Wonen. U heeft wel degelijk een stem in dit geheel. Als lid kunt u passief blijven maar ook actief, door deel te nemen in de meedenkgroepen die wij hebben. Voor meer info over deze meedenkgroepen kunt u een mailtje  sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uw vragen zullen worden beantwoord.

Het is voor ons belangrijk te weten wat er leeft in de achterban, wat de woon-/leefomgeving wensen zijn! Hier wordt dan ook daadwerkelijk rekening mee gehouden. Aan het begin van dit jaar, zoals u elders kunt lezen zijn wij gestart met 4 meedenkgroepen. Dit was een enorm succes. Heel veel adviezen zijn dan ook echt meegenomen naar de Prestatieafspraken met gemeente en VW!

Hier willen wij natuurlijk erg graag mee door willen gaan! Voor meer info hieromtrent graag een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Ook woningzoekenden bij VW kunnen lid worden, ook dan graag even een mailtje.

 

Een aanmeldingsformulier vindt u rechtsonder op de homepage van deze website!

 

Ik zeg doen........!!!!

 

 

 

 

wist-u-dat

Contactpersoon

 

 

Diet Karel-van der Werff

De Ruyterlaan 35, 3931 XA  WOUDENBERG

diet.karel@ziggo.nl

tel. nummer: 0332862970