Om de invloed van huurders en woningzoekenden maximaal te benutten hebben we een groep meedenkende Woudenbergsers weten te werven. Zij ondersteunen ons in de totstandkoming van adviezen die wij inbrengen in de Prestatieafspraken.

 

Alle adviezen zijn nu overhandigd!

 

BEVLOGENHEID

Wat merkten we een bevlogenheid op vanuit de vertellers! Als bestuur werden we verrast door drie prachtige powerpointpresentaties waaruit jullie adviezen duidelijk naar voren kwamen! Doordat de meedenkers onze vragen helder wisten  te beantwoorden gingen we al aardig richting het concretiseren van de adviezen.

Hoe mooi!

 en informatievoorziening naar de huurders hoog in het vaandel hebben staan in hun adviezen!

 

Dit werd ook opgemerkt door Marcel Meulen, de directeursbestuurder van Vallei Wonen en Astrid Dijkstra, die o.a. verantwoordelijk is voor de communicatie bij Vallei Wonen. Mede door hun aanwezigheid vonden al meteen inhoudelijke gesprekken plaats over de inhoud van de denkrichtingen.

 

Alle vier de adviezen zijn voor ons héél waardevol! De stem vanuit de samenleving klinkt dit jaar door in de Prestatieafspraken die in het najaar tot stand komen.

 

Hoe nu verder?

Begin september starten de gesprekken over de Prestatieafspraken met de gemeente Woudenberg en Vallei Wonen. Voorafgaand hieraan beoordelen we binnen het bestuur op welke manier de adviezen het prettig, betaalbaar, duurzaam wonen én het wonen voor jongeren, op de lange termijn kunnen beïnvloeden. Uiteraard stellen we alle meedenkers van deze stappen op de hoogte!

 

Bedankt!

Wij zijn blij dat Vallei Wonen ons deze vorm van  "meedenken" mogelijk heeft gemaakt en dat wij de weg naar de dames van de Nieuwe Wind hebben gevonden! Zonder hun betrokkenheid was het voor ons héél erg moeilijk geworden en waren we niet zo ver gekomen!!

 

Op 27 augustus maken we er een gezellige avond van en zullen we alle "meedenkers" nog op een leuke manier bedanken. Graag zien we jullie dan weer terug om terug te kijken naar de samenwerking met alle meedenkgroepen.

 

Voor de rest rest ons nog om ALLE MEEDENKERS enorm te bedanken voor hun bijdrage in de vorm van adviezen en feedback. Uit de presentaties en adviezen merken we op dat jullie hier veel tijd mee bezig zijn geweest!

 

Fijne zomer toegewenst!

Peter, Henk, Alex, Arjan en Diet

 

 

 

 

 

wist-u-dat

Contactpersoon

 

 

Diet Karel-van der Werff

De Ruyterlaan 35, 3931 XA  WOUDENBERG

diet.karel@ziggo.nl

tel. nummer: 0332862970