Tijdens de afgelopen ALV van de Huurders Belangen Vereniging Woudenberg, op 28 mei j.l, is er door alle aanwezige leden ingestemd met het voorstel van het bestuur om het lidmaatschap van de HBVW ook mogelijk te maken voor "aspirant-huurders" (woningzoekenden).

Dit betekent dat je niet perse meer een woning van Vallei Wonen hoeft te huren om lid te kunnen worden van de HBVW, maar dat je ook al lid kunt worden als je staat ingeschreven als woningzoekende voor een huurwoning van Vallei Wonen in Woudenberg.

 

 

Waarom lid worden van de HBVW?

 

De HBVW is namens alle bestaande en toekomstige huurders van Vallei Wonen de gesprekspartner van Vallei Wonen, en van de gemeente Woudenberg, over zaken die voor huurders van belang zijn, zoals de jaarlijkse huurverhoging, het onderhoud van de woningen, nieuwbouw van huurwoningen enz. Om een (nog) sterkere positie in deze gesprekken te krijgen, is het belangrijk om onze achterban zo groot mogelijk te maken.

Als lid van de HBVW heb je de mogelijkheid om invloed uit te oefenen op de dingen die met Vallei Wonen en de gemeente Woudenberg worden besproken en afgesproken

 

Hoe kan ik lid worden?

 

Stuur een mail naar ons e-mail adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan nemen wij contact met je op om je lidmaatschap verder af te handelen

wist-u-dat

Contactpersoon

 

 

Diet Karel-van der Werff

De Ruyterlaan 35, 3931 XA  WOUDENBERG

diet.karel@ziggo.nl

tel. nummer: 0332862970