Op 9 april was het dan zover......de eerste adviezen zijn aangeleverd aan het bestuur van de HBVW. In de middag overhandigde de meedenkgroep Betaalbaarheid haar advies en in de avond ontving het bestuur het advies vanuit de meedenkgroep Jongeren.

 

De groep die zich bezig had gehouden met vraagstukken over betaalbaarheid had hun advies op papier uitgewerkt. Dit advies gaf aanleiding om dieper op bepaalde vragen en adviezen in te gaan. Een levendige discussie was het vervolg.

 

De groep jongeren kwam goed beslagen ten ijs en had zich uitstekend voorbereid. Met ondersteuning van een powerpoint vertelden zij enthousiast over de inzichten die zijn ontstaan in hun zoektocht. Een zoektocht die ze vanuit de vraagstelling waren gestart. Hoe mooi was het dat de heer Marcel Meulen, de directeur bestuurder van VW, meteen positieve reacties kon geven op de uitgebrachte adviezen!

 

Onder dik applaus sloten zij hun verhaal af.

 

Een woord van dank is op z'n plaats voor alle mensen die zó actief hebben bijgedragen aan de totstandkoming van de adviezen. Goed gedaan!!

 

Dank jullie wel!

 

 

 

 

 

wist-u-dat

Contactpersoon

 

 

Diet Karel-van der Werff

De Ruyterlaan 35, 3931 XA  WOUDENBERG

diet.karel@ziggo.nl

tel. nummer: 0332862970