Huurders Belangen Vereniging Woudenberg betrekt huurders en woningzoekenden actief bij de plannen van Vallei Wonen en de gemeente Woudenberg.

 

Om de invloed van huurders en woningzoekenden maximaal te benutten hebben we een groep van maar liefst 60 woudenbergers weten te werven en hier zijn we zó trots op!

De eerste groep die aan de slag ging was de meedenkgroep Jongeren. Op 5 februari kreeg deze groep de opdracht vanuit het bestuur van de HBVW.

Aan de hand van een aantal vragen gaan zij zich vooral richten op oplossingen en denkrichtingen om het wonen van jongeren nóg meer mogelijk te maken binnen Woudenberg.

De jongeren brengen op 9 april hun adviezen uit aan het bestuur van de HBVW. Deze adviezen nemen wij als bestuur mee in gesprekken die we voereen met VW en gemeente Woudenberg.

Deze adviezen zijn natuurlijk ijzersterk omdat ze door de invloed van de jonge Woudenbergse huurders en woningzoekenden tot stand zijn gekomen.

Wij zijn nu al benieuwd naar de tips en adviezen. Ook zijn we enthousiast over de manier waarop de jongeren zo positief vanuit de jonge huurders en woningzoekenden mee willen denken.

 

BELANGRIJKE DATA VOOR ALLE MEEDENKERS

 In ontvangst nemen en opleveren van de opdrachten:

  • Jongeren: maandag 9 april 19.00 uur - overhandiging van het advies in De Camp (de opdracht hebben zij 5 febr. jl. gekregen)
  • Betaalbaarheid: maandag 12 februari 15.00 uur in ontvangst nemen van de opdracht. Maandag 9 april tussen 16.00 en 17.00 uur overhandigen van het advies bij Vallei Wonen
  • Kwaliteit en duurzaamheid: dinsdag 17 april 19.00 uur in ontvangst nemen van de opdracht. Maandag 9 juli 19.00 uur overhandigen van het advies in De Camp
  • Kwaliteit van wonen en leefbaarheid: dinsdag 17 april 20.00 uur in De Camp in ontvangst nemen van de opdracht. Maandag 9 juli 20.00 uur overhandigen van het advies in De Camp.

Evaluatie meedenkgroep Jongeren en Betaalbaarheid: maandag 9 april 20.00 uur in De Camp

(hiervoor zijn alle deelnemers aan de meedenkgroepen van harte welkom!).

 

Evaluatie allee meedenkgroepen

  • MAANDAG 27 AUGUSTUS 19.00 UUR IN DE CAMP

 

VOORBEREIDEN OP DE PRESTATIEAFSPRAKEN

Nu alle meedenkgroepen gevormd zijn en de data bekend zijn borgen we dat op tijd alle adviezen aan het bestuur van de HBVW overhandigd zijn!

De gesprekken over de prestatieafspraken beginnen op 4 september. Hoe fijn om te weten dat we dan een legitiem advies uit kunnen brengen namens de huurders en woningzoekenden!!

 Door op Prestatieafspraken te klikken kunt u hier meer over lezen

 

 

 

wist-u-dat

Contactpersoon

 

 

Diet Karel-van der Werff

De Ruyterlaan 35, 3931 XA  WOUDENBERG

diet.karel@ziggo.nl

tel. nummer: 0332862970